ОСТАННІ НОВИНИ

Оприлюднять думку населення про прозорість місцевих рад

|

26 жовтня буде представлено результати соціологічних опитувань населення Львівщини щодо прозорості в діяльності місцевих рад, проведених на замовлення львівського Інституту політичних технологій. Про це повідомили організатори заходу.

Опитування у Львові та десяти містах області проводив Центр з інформаційних проблем територій НАН України в межах проекту „Підвищення прозорості та підзвітності діяльності депутатів місцевих рад”, виконуваного за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Міністерства закордонних справ Данії.

Участь у заході візьмуть директор Центру з інформаційних проблем територій НАН України Петро Жук та керівник проекту Олег Процак.

Результати опитування демонструють рівень інформованості населення щодо роботи міських рад Львова та міст області, взаємодії депутатів міськради з населенням, розуміння населенням завдань і бачення перспектив представницьких органів місцевого самоврядування, а також ставлення до ідеї провести наступного року дострокових виборів до місцевих рад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *