ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни звели нанівець роботу чеських ремонтників

|

У вихідні львів’яни зіпсували частину дорожнього полотна на вулиці Виговського, яку ремонтують чехи. У мерії твердять, що винити в цьому насамперед треба власників дорогих автівок – незважаючи на знаки і загородження, вони заїжджали на чорнову основу дороги, яка мала сохнути щонайменше чотири дні.

«Я був там і в суботу, і в неділю. Це жах, що там відбувалося. Іномарки, власники яких вимагають якісних доріг, буквально перестрибували через газони та бордюри. Як наслідок, те, що вже було прокладено, перетворилося на руїну», – розповів перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

За його словами, сьогодні ремонтники виконують усю роботу по-новому. Через це відкриття вулиці затягнеться щонайменше на тиждень.

«Тому я звертаюся до людей, які заробили собі на джипи, не знецінювати чужу роботу. 700 тисяч львів’ян хочуть, щоб була нормальна дорога, а тисяча не може підняти одне місце і кілька метрів пройтися», – додав Олег Синютка.

А його колега, директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Марія Желіско твердить, що аналогічна ситуація і на вулиці Словацького. За дивним збігом, її теж ремонтують іноземці.

Суми заподіяних збитків у мерії наразі не називають. Сьогодні чиновники намагаються з’ясувати, чому дорогу не патрулювали працівники ДАІ, а також – чому такий перебіг обставин не передбачило управління транспорту.

Нагадаємо, ремонт на вулиці Виговського розпочали 10 жовтня. Реконструкцію дорожнього полотна розпочала чеська компанія «Балтом Україна».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *