ОСТАННІ НОВИНИ

Унаслідок перевірок виплати зарплати до бюджету надійшло понад 4 млн грн

|

ДПА у Львівській області перевірило СГД – фізичних осіб та підприємств, установ і організацій щодо дотримання чинного законодавства під час виплати зарплати. Від початку цього року, унаслідок перевірок, до бюджету надійшло понад 4 мільйони гривень. Про це повідомляє офіційний сайт ДПА у Львівській області.

Зокрема, за цей період виявлено 185 випадків виплати зарплати фізичними особами за рахунок «тіньових коштів» та 127 випадків надання матеріальних та соціальних благ без сплати податку. Унаслідок цього донараховано понад три мільйони гривень податку з доходів фізичних осіб. До бюджету надійшло понад мільйон гривень.

За результатами перевірок підприємств, установ, організацій, виявлено 480 випадків надання матеріальних та соціальних благ юридичним особам без сплати податку з доходів фізичних осіб. Унаслідок цього до бюджету надійшло майже три мільйони гривень.

Від початку року ліквідовано заборгованість з виплати заробітної плати на суму 23 мільйони гривень. Додатково шість мільйонів гривень надійшло з податку на доходи фізичних осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *