КРУ виявило фінансові махінації на мільярд гривень

|

Контрольно-ревізійне управління у Львівській області протягом року виявило 40 порушень при використанні державних коштів на закупівлю товарів, робіт і послуг. Як повідомляє прес-служба КРУ у Львівській області, йдеться про зловживання на 1 мільярд 248 мільйонів гривень.

Зокрема, фінансові порушення допустив Фізико-механічний інститут ім. Г.В.Карпенка. Встановлено, навчальний заклад не провів тендеру, замовляючи друк науково-технічної літератури, вартістю 94,7 тис. грн.

Аналогічні порушення допустили Рава-Руська міська рада, замовляючи послуги з реконструкції електромереж у житлових будинках, та львівське комунальне підприємство «Балатон-409», оплачуючи послуги з вивезення і захоронення твердих побутових відходів. Також встановлено, що ДП МОУ “Львівський завод збірних конструкцій” без застосування тендерних процедур придбало товари, сировину і матеріал вартістю 2,6 млн. грн.

Матеріали всіх цих ревізій передано до прокуратури. На посадових осіб, що допустили зловживання, складено протоколи про адміністративні порушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *