ОСТАННІ НОВИНИ

Двом суб’єктам грального бізнесу анулюють ліцензії за порушення

|

Анулювати ліцензії організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів двом суб’єктам господарювання у Львівській області ухвалила обласна комісія з питань дотримання Ліцензійних умов при здійсненні господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів. Таке рішення було ухвалено вчора під час засідання комісії, передає прес-служба обласної адміністрації.

Цю комісію створено на виконання розпорядження голови облдержадміністрації. З першого серпня цього року, згідно із затвердженим графіком, проводяться планові перевірки. На цей час проведено уже 23 перевірки.

11 гральним закладам, в яких було виявлено порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів, надані приписи по усуненню порушень.

Проведені позапланові перевірки щодо виконання розпорядження про усунення порушень Ліцензійних умов. Перевіркою встановлено, що порушення, які вказані в актах перевірки – виправлені всіма суб’єктами підприємницької діяльності, крім двох. Зважаючи на це комісія вирішила анулювати цим фірмам ліцензії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *