ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра БЮТ та НУНС обіцяють підписати коаліційну угоду

|

Завершилася зустріч Президента Віктора Ющенка з лідерами демократичних сил – Юлією Тимошенко, Юрієм Луценком та В’ячеславом Кириленком. Учасники розмови висловили готовність підписати угоду про формування коаліції завтра в Українському Домі, повідомили «proUA» у прес-службі глави держави.

Глава держави констатував, що політичні переговори знаходяться на фінішній прямій, оскільки переможці парламентських виборів виконали настанову Президента щодо якнайшвидшого формування коаліції.

«На зволікання не залишається часу. На порядку денному – прийняття невідкладних рішень, головними з яких є утвердження бюджету на наступний рік, скасування депутатських пільг та недоторканності, розгортання антикорупційних заходів. Моя вимога залишається незмінною – держбюджет-2008 має гарантувати підвищення рівня соціальних стандартів в Україні», – заявив Президент.

Ющенко нагадав, що стабілізація роботи парламенту стане надійною запорукою для порозуміння та подальшого формування загальнонаціонального «конституційного консенсусу». «Це дасть змогу країні вирватися із зачарованого кола криз та владних конфліктів, відкриє шлях для поступу в майбутнє. Оновлений парламент та майбутня урядова команда мають згуртуватися навколо національних пріоритетів і забезпечити єдність нації. І більшість, і опозиція мають працювати на благо народу», – резюмував Ющенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *