ОСТАННІ НОВИНИ

Лужний миритиме гілки влади задля успішного проведення Євро-2012

|

Депутатський корпус та виконавча влада Львова повинні об ’ єднати свої зусилля, аби успішно підготуватися до проведення Євро-2012 у Львові, – вважає колишній гравець збірної України з футболу, екс-львів ’ янин Олег Лужний.

О.Лужний, який є членом оргкомітету з проведення у Львові Євро-2012, перебуває сьогодні у нашому місті і пообіцяв особисто з’ясувати спірну ситуацію навколо будівництва стадіону у Львові. За його словами, він готовий особисто виступити посередником у вирішенні конфлікту навколо виділення земельної ділянки під стадіон. Львів не має права загрузнути у конфліктах і позбутись права на проведення європейської футбольної першості, – вважає Олег Лужний.

Відомого футболіста підтримує і його товариш, агент ФІФА Шандор Варга .

У Європі ніхто не пейматиметься тим, що у Львова заберуть Євро-2012. Більше того, там навіть будуть раді, якщо чемпіонат взагалі заберуть в України і віддадуть право на його проведення більш підготовленому претенденту, вважає він.

Шандор Варга також вважає, що проведення європейської першості в Україні – унікальний шанс не лише здобути новий авторитет в Європі, а й можливість покращити інфраструктуру країни та змінити стандарти життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *