ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять бути уважними на час запуску тепла в будинки

|

Представники комунальних служб просять львів’ян бути уважними під час запуску тепла у будинкові системи, передає прес-служба міської ради.

«Цього року ми розпочинаємо опалювальний сезон трохи раніше, ніж завжди, і маємо на це причини. Зазвичай під час запуску тепла виникають різні ситуації, особливо, коли мешканців немає вдома. А 13-те жовтня – субота, і більшість львів’ян будуть у своїх помешканнях. Тому ми вирішили тепло запускати з вихідних, аби в разі виникнення різних ситуацій, можна було їх оперативно ліквідовувати», – зазначив у коментарі перший заступник міського голови Олег Синютка.

У разі виникнення аварійних ситуацій мешканців можуть звертатися до міської диспетчерської за номером 297-59-11, а також на «гарячу лінію» міського голови за номером 297-59-99. Також мешканцям варто звернутися в ЛКП за місцем проживання, бригади яких на вихідних працюватимуть у посиленому режимі. Львівська міська рада просить мешканців на початку опалювального сезону бути особливо уважними та обережними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *