ОСТАННІ НОВИНИ

Перша поразка Садового у сесійній залі

|

Сьогоднішнє сесійне засідання стало першою відчутною поразкою міського голови Львова Андрія Садового у сесійній залі. Протистояння між міським головою та депутатським корпусом закінчилося двома відчутними ударами для А.Садового – ми вже писали про те, що міська рада не підтримала пропозиції змін до бюджету міста, які так активно лобіювала команда мера. А насамкінець депутати забалотували ще проект ухвали про порядок залучення коштів інвесторів (забудовників) на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Ба більше – депутати висунули альтернативний проект ухвали з цього питання і дружно 73 голосами прийняли його за основу, тим самим залишивши міському голові і собі поле для маневру та можливості дійти до компромісу.

На цій хвилі серед депутатів зазвучали пропозиції замінити головуючого і продовжувати сесію до «переможного кінця», однак гарячих голів виявилося обмаль. У кулуарах депутати кажуть, що таке протистояння стало наслідком підходів міського голови вирішити певні питання, не особливо радячись з депутатами і не зважаючи на регламент сесійних засідань.

Наступне засідання сесії міської ради відбудеться за два тижні – 25 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *