ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці з Устияновича запропонують ще кілька варіантів тимчасового житла?

|

Ремонт у будинку на вул. Устияновича, 8б триватиме три місяці і на цей час мешканці Галині Сухановій запропонують тимчасове житло, передає прес-служба міської ради. Розпорядженням міського голови передбачено 4,5 тисячі гривень для оплати за оренду помешкання для родини Суханових.

«У квартирі №10, у якій живе Галина Суханова, ми плануємо розпочинати ремонт. Для здійснення ремонту виникла необхідність відселення мешканців. Розпорядженням міського голови передбачено кошти в розмірі 4,5 тис грн для відселення мешканців цієї квартири в альтернативне житло. Запропоновано варіанти для відселення на вул. Патона і вул. Клепарівську, але жителька виявила бажання мешкати поблизу свого будинку, у двокімнатній квартирі і, обов`язково, з цілодобовим водопостачанням. Сьогодні з агентством нерухомості є домовленість про підшукання такої квартири і вони повинні запропонувати варіанти. Незважаючи на те, що п. Галині Сухановій самій було запропоновано знайти собі відповідне житло, вона цього не зробила. Сьогодні їй буде представлено декілька варіантів квартир для тимчасового проживання, під розписку, у разі відмови і надалі – це вже може бути елементом спекуляції», – зазначив начальник відділу капітального ремонту управління житлового господарства Борис Березяк.

Ремонт у будинку на вул. Устияновича, 8б триватиме 3 місяці. На ремонт цього року виділено 95 тис грн. Капітальний ремонт перекриття вже проводять у квартирі №3 і в квартирі №10 на вул. Устияновича 8б.

Сьогодні пані Суханова прикувала себе до батареї в коридорі на другому поверсі міської ради, вимагаючи вирішення проблеми з її житлом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *