ОСТАННІ НОВИНИ

Студент затримав грабіжника

|

Сімнадцятирічний студент «Львівської політехніки» затримав грабіжника, повідомив ЦГЗ ГУМВУСУ у Львівській області.

Зловмисник, погрожуючи ножем, намагався забрати у хлопця мобільний телефон та гроші.

На півдорозі до студмістечка Михайла зупинив незнайомий і поцікавився, котра година. Щоб відповісти, хлопець витягнув з кишені мобільний телефон. Незнайомець попросив роздивитись мобілку. Потім нападник витягнув ножа і наказав студенту слідувати за ним, сховавши його телефон собі в кишеню,

Незнайомець спробував запроторити студента до якогось під’їзду, проте відчинити його не зміг. Тоді зловмисник наказав хлопцю віддати всі гроші, щоб повернути мобільний. У Михайла готівкою було лише 5 гривень. На що нападник сказав, аби той знімав ще й золотий ланцюжок. Тоді Михайло і зрозумів, що потрібно діяти рішуче. Почалась бійка. Грабіжник поранив хлопця в ногу, проте лють додала студенту сили. Він схопив злодія і почав кликати на допомогу. На крик підбігли працівники патрульної служби і затримали зловмисника, а пораненого Михайла відразу ж доставили до лікарні.

За словами начальника Франківського РВВС Львова Віктора Кирилюка, порушена кримінальна справа за статтею „Розбій”. Встановили також, що нападник вже притягувався до кримінальної відповідальності за схожий злочин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *