ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового впевнені, що депутати проголосують за земельну ділянку під стадіон

|

Радник міського голови Львова з питань підготовки до Євро-2012 впевнений що 11 жовтня, під час сесії Львівської міської ради, депутати таки проголосують питання виділення земельної ділянки під будівництво стадіону до Євро-2012. Про це він сьогодні, 9 жовтня, повідомив у коментарі ЗІКу.

«Я думаю, що 11 вересня, питання про виділення ділянки під будівництво стадіону депутати таки розглянуть. Оскільки зібрані вже всі погодження екологічних служб щодо цієї ділянки, то жодних підстав знімати це питання з порядку денного нема. Депутати повинні зрозуміти, що на сьогоднішній день від них залежить, чи буде загроза для Львова у можливості проведення матчів Євро-2012», – наголосив Олег Засадний.

«Звичайно, ми виглядаємо трохи нефаховими в очах інвесторів. Поки інвестор не побачить в нас документів з вирішеним питанням земельної ділянки, він не підпише з нами угоди. Адже інвестиції у розмірі 400-500 мільйонів євро у Львів не так вже й багато. Можливо, це виглядає трохи дивно. Але це не трагічна ситуація», – повідомив 26 вересня у коментарі ЗІКу голова робочої групи з питань будівництва стадіону з підготовки до «Євро-2012» Олег Засадний.

Однак він запевнив, що поки справа дійде до підписання угоди з компанією, яка виграє тендер на будівництво, всі питання з землею будуть вирішені. «Питання щодо затвердження земельної ділянки під будівництво спортивного комплексу зняли з сесії ЛМР 20 вересня не тому, що хтось сказав, що це їхня земля, а тому, що не було висновку комісії з екології», – запевнив пан Засадний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *