ОСТАННІ НОВИНИ

Писарєв проведе у Львові майстер-клас

|

25 жовтня 2007 року в рамках проведення XIV міжнародного фестивалю «Зірки світового балету» відбудеться майстер-клас, який проведе керівник фестивалю Вадим Писарєв, повідомляє прес-служба Першого українського міжнародного банку – спонсора фестивалю.

У цьому заході також візьме участь директор Національного державного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької Тадей Едер та представники правління Першого українського міжнародного банку.

З 25 жовтня до 3 листопада на сценах Національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької і Донецького Театру опери та балету ім. А. Солов ’ яненка проходитиме XIV Міжнародний фестиваль «Зірки світового балету» – один з найпрестижніших фестивалів світу.

Генеральним партнером фестивалю ось вже в тринадцятий раз традиційно виступає Перший Український Міжнародний банк.

За чотирнадцять років існування Фестивалю «Зірки Світового балету», на сценах театрів виступили понад 400 відомих артистів з 30 країн, були показані постановки більше 70 хореографів сучасності. Участь у ньому, крім українських артистів, беруть провідні солісти театрів Росії, Німеччини, США, Японії, Грузії, Франції, Італії та інших країн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *