ОСТАННІ НОВИНИ

Федоренко пропонує затвердити програму підготовки до Євро-2012 на рівні закону

|

Затвердити державну програму підготовки до Євро-2012 у Верховній Раді на законодавчому рівні пропонує виконавчий директор програми Євро-2012 ФФУ Іван Федоренко. Про це він сказав під час підсумкової прес-конференції міжнародного інвестиційного форуму «Євро-2012:Україно, вперед!».

За його словами, уже найближчим часом уряд розгляне програму підготовки і затвердить її. Але після того цей документ варто було б скерувати до Верховної Ради, аби всі показники були ще більш захищеними.

Він також зазначив, що складовими частинами цієї програми мають бути програми обласні та міські від усіх регіонів, задіяних у підготовці до Євро-2012.

На що Андрій Садовий та перший заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак відповіли, що такими програмами можна вважати ті пропозиції, що їх раніше було надіслано до Києва.

Складовою частиною цих програм мало б стати і зменшення податкового навантаження на міста, що беруть участь у підготовці до Євро-2012. Зокрема, йдеться про те, щоб залишати містам 50% надходжень податку з прибутку. «Мери інших міст мене підтримують», – наголосив А. Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *