ОСТАННІ НОВИНИ

Григорій Чапкіс і Маша Єфросініна везуть до Львова благодійну виставу

|

Відомі українські актори та телеведучі 16 жовтня привезуть до Львова благодійну виставу «Допомогти так легко, або Звідки беруться діти». У виставі, зокрема, гратимуть Григорій Чапкіс, Даша Малахова, Маша Єфросініна

Григорія Чапкіса, знаменитого хореографа та суддю проекту «Танці з зірками», можна буде побачити в ролі гарячого мачо, успішну та холодну бізнес-леді зіграє Ірма Вітовська, більш відома як весела Леся із серіалу «Леся+Рома».

Ведуча кулінарного шоу «Картата Потата» на каналі «Інтер» Даша Малахова у виставі буде безтурботною петеушницею, а українська телевізійна ведуча Маша Єфросініна – беззахисною сурогатною матір’ю, яка виношує дитину на замовлення.

Володимир Горянський, український актор, відомий за фільмом «День народження буржуя», гратиме роль батька семи дівчаток, а акторка Наталя Доля виконуватиме роль чеченської жінки, що втрачає дитину.

Вистава відбувається в рамках національної благодійної програми «Допомогти так легко!» оператора мобільного зв’язку life:). Акція проходить в Україні у 26 містах. Усі гроші, зібрані від вистав, буде перераховано на потреби дітей вулиці.

У Львові вистава проходитиме в Оперному театрі. Початок – о 19 годині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *