ОСТАННІ НОВИНИ

Конфлікт в ОВК №112 може привести до перерахунку голосів в окрузі

|

Група членів окружної виборчої дільниці № 112 з центром у Львові буде вимагати повторного перерахунку голосів. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив член 112 ОВК Олексій Дегтяренко.

Основною причиною цього за словами, О.Дегтяренка є відмова внести до підсумкового протоколу засідання комісії окрему думку частині членів комісії. «Ми хотіли написати свої зауваження, в яких вказати на чисельні порушення під час голосування, однак голова комісії Богдан Хапко відмовивсянадати нам це право. У результаті протокол був підписаний без нас, а навпроти прізвищ трьох членів комісії стоїть позначка – відмовився підписати з невідомих причин» – каже О.Дегтяренко.

Як повідомила секретар ОВК №112 Світлана Шелудько, учора засідання комісії, не знайшовши консенсусу, перенесли на сьогодні на 11 годину, однак на цей час підсумковий протокол виявився уже підписаним, а «протестантів» просто поставили перед фактом.

Члени комісії, що мають окрему думку, наполягають на скликанні позачергового засідання комісії. Вони також вимагатимуть від голови Центральної виборчої комісії Володимира Шаповала внесення своєї позиції до протоколу під час його передачі у ЦВК. Вони також готові вимагати повторного перерахунку голосів в 112 територіальному виборчому окрузі, які, на їх думку, мали місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *