ОСТАННІ НОВИНИ

Австрійці презентували схему розвитку львівського аеропорту

|

Під час круглого столу на тему реконструкції аеропорту представники консалтингової компанії Airport Consulting Vienna з Австрії презентували концепцію розвитку Міжнародного аеропорту «Львів» на 2007-2027 роки. Ця концепція спрямована на збільшення приросту потоку пасажирів щороку. На сьогодні цей приріст становить 19% в рік.

Насамперед, фахівці з Австрії розглянули географічне розташування аеропорту «Львів», врахували які є конкуренти в найближчій місцевості. Також запропонували до вже існуючого терміналу добудувати новий термінал площею 22 тис. кв. м., який би обслуговував 1 млн. пасажирів щороку.

Новий термінал планують ввести в експлуатацію в 2011 році. Програма капіталовкладення складається з двох частин: 87,4 млн євро, які готові внести оператори аеропорту і друга – 25,4 млн. євро, які має оплатити держава, якій належить злітна смуга аеропорту.

Для того, аби привабити більше пасажирів, необхідно облаштувати навколишню територію, що означає оновити місця паркування для транспорту та покращити стан проїзних доріг, повідомляє прес-служба львівської міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *