ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра нагородять найкращих освітян області

|

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти відбудуться завтра о 14 годині в приміщенні Національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької за участю голови Львівської облдержадміністрації Петра Олійника. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

На урочистості запрошені керівники та працівники органів управління освітою, навчальних закладів усіх типів районів і міст області та голови районних, міських профспілкових рад працівників освіти, ветерани педагогічної праці.

У програмі заходу передбачено нагородження працівників освіти державними відзнаками „Заслужений учитель України”, грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради. Переможці та лауреати обласного конкурсу „Вчитель року – 2007” нагороджуватимуться грамотами головного управління освіти і науки облдержадміністрації та грошовими преміями (23 особи).

Окрім цього, делегація освітян області візьме участь в урочистостях з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти у м. Києві, які відбудуться 6 жовтня в приміщенні Національного палацу „Україна”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *