ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновники бояться називати місце майбутньої нічліжки для бездомних

|

Львівські чиновники бояться публічно оголошувати місце майбутньої нічліжки для бездомних. Причиною того стали протести мешканців вулиці Весняної стосовно намірів мерії розташувати притулок на їхній вулиці. У коментарі «Львівському порталу» начальниця міського управління соціального захисту Наталя Федорович заявила, що нічліжка обов’язково відкриється цієї зими, але місце її розташування наразі залишається таємницею.

«Ми робимо все можливе, щоб притулок відкрився. Як тільки ми будемо мати можливість сказати про те, що він є, ми скажемо. Наразі можу лише повідомити, що він буде цієї зими», – заявила Наталка Федорович.

Вона також запевнила, що нічліжка для бездомних точно не відкриється на вулиці Весняній, 4, позаяк після протестів мешканців міський голова пообіцяв не розташовувати там цієї установи.

«Наразі нам треба попрацювати з львів’янами, щоб сформувати в них думку про те, що ми мусимо дбати про людей, які потребують нашої допомоги, так само, як ми дбаємо про наших дітей і батьків», – додала Наталка Федорович.

Вона також розповіла, що цієї зими так само працюватимуть два мобільні пересувні пункти, які виявлятимуть бездомних і надаватимуть їм всю необхідну допомогу. А також двері для людей без постійного місця проживання будуть відкриті в шпиталі ім. А.Шептицького і в спільноті взаємодопомоги «Оселя».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *