ОСТАННІ НОВИНИ

Колесников не хоче поки говорити про коаліцію в парламенті

|

Керівник виборчого штабу Партії регіонів Борис Колесников вважає передчасним прогнозувати склад коаліції до оголошення Центральною виборчою комісією офіційних результатів виборів до Верховної Ради. Про це Колесников сказав на брифінгу в центральному штабі ПР у Києві.

«Реакція партії буде на офіційне оголошення даних ЦВК», – сказав Колесников.

Він відмовився обговорювати з журналістами вірогідність переходу ПР в новообраній Раді в опозицію.

Як повідомлялося, Колесников заявляє, що, за наслідками паралельного підрахунку голосів ПР, партія отримала значно більшу підтримку, ніж за наслідками exit-poll.

За даними опитування виборців, що проголосували, проведеного американськими компаніями PSB і Public Strategies, у Верховну Раду проходять Партія регіонів – 34,5%, блок Юлії Тимошенко – 30,4%, блок «Наша Україна – Народна самооборона» – 14,4%, Комуністична партія – 5,2%, блок Володимира Литвина – 4,0%.

За даними опитування виборців, що проголосували, компанією TNS Ukraine на замовлення телекомпанії ICTV, у Верховну Раду проходять ПР – 34,9%, БЮТ – 32,4%, НУНС – 14,1%, КПУ – 4,5%, блок Литвина – 3,8%.

За даними опитування виборців, що проголосували, «Exit-poll Соціовимiр-2007», у Верховну Раду проходять ПР – 34,7%, БЮТ – 31,1%, НУНС – 14,6%, КПУ – 4,9%, блок Литвина – 3,6%.

За даними «Національного exit-poll», проходять у Верховну Раду ПР – 35,2%, БЮТ – 31,5%, НУНС – 13,4%, КПУ – 5,1%, блок Литвина – 3,7%, передає proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *