ОСТАННІ НОВИНИ

У Кам’янка-Бузькому районі на 24% зросли надходження до зведеного бюджету

|

За результатами роботи податкової служби Львівської області до Державного бюджету надійшло на 222 млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року. Доходи місцевих бюджетів, що їх контролюють органи ДПС області, зросли на 335 млн грн.

Як інформує сайт ДПА у Львівській області, за підсумками роботи цього року податкова служба району виконала бюджетні призначення, передбачені Міністерством фінансів України. До зведеного бюджету забезпечено надходження на суму 40,7 млн грн, що на 7,8 млн грн або майже на 24 відсотки більше від минулого року. Виконання планових показників становить 104,1 відсотка, додатково надійшло 1,6 млн грн.

Виконання бюджетних призначень зі збору коштів до Державного бюджету за вісім місяців поточного року виконано на 102 відсотки (завдання 17,2 млн грн, факт 17,8 млн грн). Від початку року до місцевих бюджетів мобілізовано 22,9 млн грн податків, зборів та інших обов`язкових платежів, що їх контролює державна податкова служба. Це становить 105,7 відсотка до запланованого обсягу. Затверджені місцевими радами району показники перевиконано на 1,2 млн грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження до місцевого бюджету збільшилися на 6,1 млн грн, або на 36,6 відсотка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *