ОСТАННІ НОВИНИ

До Євро-2012 у Львові хочуть розвинути телекомунікації

|

Другий день роботи Міжнародного інвестиційного форуму «Євро-2012: Україно, вперед» відкриє конференція з питань інноваційних можливостей Львівського регіону та розвитку телекомунікацій.

Як інформує прес-служба Львівської міської ради, захід складатиметься із двох засідань. На першому розглядатимуть глобальні та загальні питання. Очікують виступи і представників Федерації футболу України, і доповіді представників державних установ, зокрема, в програмі конференції заплановано виступ голови Держінвестицій Віктора Івченка. Також Сергій Лобойко, генеральний директор венчурної компанії «ТехІнвест», розкаже про інвестиційну привабливість українського сегменту хай-тек. Дмитро Шоломко, голова представництва Google в Україні виступить із доповіддю «Сучасні інформаційно-комунікаційні можливості для реалізації Євро-2012».

Заплановано, що основна частина учасників цієї конференції складатиметься з іноземних інвесторів та українських компаній-розробників.

Форум «Євро-2012: Україно, вперед» пройде у Львові 4-5 жовтня. Організатори: Львівська міська рада, Львівська обласна державна адміністрація та компанія “Conference house”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *