ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни долучаться до визначення найкращого короткометражного фільму світу

|

Вибрати кращий короткометражний фільм нарівні з глядачами всього світу зможуть львів’яни 28 вересня. Саме цього дня в Україні стартує Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів, який проходитиме у найбільших містах країни – Києві, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Донецьку, Полтаві і Львові. Про це повідомили організатори заходу.

Manhattan Short Film Festival — найбільший у світі фестиваль “Короткого метра” — він проходить одночасно на трьох континентах. Покази короткометражних фільмів відбуваються впродовж тижня, і саме глядачі оцінюють фільми-учасники і обирають найкращий з них.

Як ідеться у повідомленні, перед входом до кінозалу кожен глядач отримає анкету, в якій зможе відзначити найцікавіший фільм. Після підрахунку балів і фінального показу в Юніон Сквер Парк (Union Square Park) у Нью-Йорку, буде оголошено фільм-переможець фестивалю.

Цього року близько 500 режисерів з понад 30 країн світу прислали свої заявки на участь у Манхеттенському фестивалі короткометражних фільмів. Однак тільки 12 фіналістів фестивалю покажуть свої фільми глядачам більш ніж 50 країн. За один тиждень у містах світу пройде понад двохсот сеансів Manhattan Short Film Festival. Як приз переможець дістане можливість зняти повнометражний фільм під керівництвом досвідчених продюсерів, на їх виробничій і технічній базі, а також випустити цей фільм у прокат у 100 кінотеатрах на чотирьох континентах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *