ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині дільниці охоронятимуть близько трьох тисяч правоохоронців

|

Начальник ГУ МВС України у Львівській області Михайло Цимбалюк та його заступники провели сьогодні інструктаж щодо виборів для працівників міліції, які забезпечуватимуть порядок на виборчих дільницях. Про це повідоми в ЦГЗ ГУ МВСУ у Львівській області.

Зокрема, керівництво ознайомило своїх підлеглих з основними завданнями, серед яких – забезпечення особистої безпеки громадян, захист їх прав і свобод, запобігання правопорушенням та їх припинення, охорона і забезпечення громадського порядку, захист власності від злочинних посягань.

Як повідомив ЦГЗ , загалом на Львівщині створено 14 виборчих округів. Близько трьох тисяч працівників міліції безпосередньо охоронятимуть дільниці. Сьогодні на виборчі дільниці у деякі райони Львівщини завезуть бюлетені.

З 24 вересня працівники міліції працюють в посиленому варіанті несення служби. Також буде створено слідчо-оперативні групи, які реагуватимуть на всі звернення про порушення законності під час виборів, документуватимуть такі факти, збиратимуть докази порушень, оперативно опитуватимуть очевидців. За дорученням МВС, у день виборів з 8-ї до 22-ї години чергуватимуть працівники паспортної служби. ZAXID.NET

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *