ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного року на утеплення львівських будинків виділять більше 4 мільйонів

|

На утеплення будинків у бюджеті Львова на 2008 рік планується передбачити понад 4 млн грн , – повідомив сьогодні , 27 вересня , під час виїзного брифінгу начальник відділу капітального ремонту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Борис Березяк .

За його словами, цього року із запланованих 12 будинків уже утеплено 10. “На жовтень залишилося ще лише дві адреси – вул. Мисливська, 27 та вул. Мазепи, 13”, – поінформував Б. Березяк.

Він також додав, що кількість звернень від мешканців, що бажають утеплити стіни багатоквартирних будинків, постійно зростає. “На наступний рік уже є 87 звернень, не впевнений, що 4 млн грн вистачить на всіх, доведеться переносити на наступні періоди” – поінформував Б.Березяк. Пасивність мешканців начальник відділу капітального ремонту пояснює тим, що “мешканці стали більш енергоощадними, встановили автономне опалення, лічильники. Вони не хочуть платити за витоки тепла. Крім цього, є будинки, де була порушена технологія будівництва, і дійсно є промерзання стін , повідомляє Zaxid. net.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *