На мітинг у Львові Тимошенко зібрала десятитисячний натовп

|

Понад 10 тисяч львів’ян прийшли до пам’ятника Тарасові Шевченку, де проходить мітинг лідерки БЮТ Юлії Тимошенко. Люди стоять не тільки на центральній площі міста, але й по обидва боки прилеглих вулиць.

Як інформує кореспондент «Львівського порталу» з місця події, мітингуючі тримають у руках прапори БЮТу, а також прапори з символікою «Батьківщина».

Через мітинг, рух транспорту центральною частиною міста досить ускладнений, однак поволі маршрутки проїжджають біля натовпу.

Львів’яни сприймають лідерку БЮТ з ентузіазмом, а її промови переривають оплесками.

Під час свого виступу пані Тимошенко, зокрема, повторила свою тезу про те, що у парламент проходять три політичні сили. А відтак, вона закликає жителів Львова і області не голосувати за ті політичні сили, які не мають шансів потрапити до Верховної Ради. За її словами, на цих виборах у списку є 21 політична сила, частина з цих партій для того, щоб забирати голоси «розчарованих» людей. Таким чином, Юлія Тимошенко закликала не піддаватися на технологічні приманки і віддавати свій голос лише за ті партії, які зможуть створити у новому парламенті демократичну більшість.

Водночас вона сказала, що разом з НУНС вони підписали угоду про створення такої коаліції і вже не буде страчено час на розмаїті переговори. Така коаліція буде на її думку створена якнайшвидше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *