ОСТАННІ НОВИНИ

ДПА у Львівській області порушило 20 кримінальних справ щодо відмивання доходів

|

На виконання завдань, поставлених Президентом України та керівництвом ДПА щодо руйнування схем легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, та управлінням боротьби з відмиванням доходів проведено ряд організаційних та практичних заходів.

Як інформує сайт ДПА у Львівській області, сьогодні донараховано до бюджету 1 млн. 698 тис. грн., стягнуто до бюджету 4 млн. 160 тис. грн.

У поточному році проведено 11 документальних перевірок СПД спільно з управлінням аудиту. За матеріалами працівників управління на порушено 20 кримінальних справ.

Сума виявлених легалізованих доходів, здобутих злочинним шляхом, по порушених працівниками управління кримінальних справах становить 8 млн. 642 тис. гривень. З метою відшкодування завданих державі збитків по порушених кримінальних справах вилучено товарно-матеріальних цінностей та накладено арешт на суму 5 млн. 452 тис. грн.

За звітний період працівниками управління направлено на розгляд до суду 5 кримінальних справ, порушених за ознаками злочину, передбаченого ст.209 КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *