ОСТАННІ НОВИНИ

На свято кави у Львові буде конкурс барістів, концерт і ярмарок кавових товарів

|

Під час першого міського свята «На каву до Львова», яке відбудеться 29 вересня, львів’яни зможуть побачити змагання барістів, взяти участь у кавових конкурсах, а також відвідати ярмарку кавових аксесуарів.

Зокрема, свято стартує з 12.00 години промовою міського голови Львова Андрія Садового. А вже о 12.30 годині на площі Ринок пройдуть змагання офіціантів та барістів. З 14.00 години до 15.30 поціновувачі кави матимуть змогу взяти участь у «кавових» конкурсах для глядачів. З 18.00 години до 21.00 – концерт джазових колективів та музика в стилі «ретро». Впродовж дня на площі перед Домініканським Собором проходитимуть дитячі конкурси, вистави та концерт для дітлахів.

А на площі Міцкевича з 12.30 до 18.00 триватимуть вистави львівських театрів на кавову тематику. У дворику Ратуші – ярмарок кавових аксесуарів, майстер-класи гончарів.

Нагадаємо, на передодні виборів, 29 вересня, у Львові відбудеться перше міське свято «На каву до Львова». Під час дійства львів’ян та гостей міста запрошують помандрувати кавовими закладами центральної частини міста, обравши «найкавовіший» заклад. Кавове свято, яке цьогоріч відбувається у Львові вперше, проходитиме на площі Ринок та прилеглих вулицях, на площі перед Домініканським Собором та на площі Міцкевича. За словами організаторів дійства, до участі в кавовому святі зголосилося близько 15 ресторанів та кав’ярень, які розташовані в центральній частині міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *