ОСТАННІ НОВИНИ

"Океан Ельзи" вирушив у світове турне

|

Сьогодні, 24 вересня, стартує міжнародний тур гурту “Океан Ельзи” під назвою “I`m going home” (“Я їду додому”). Першою країною, що її відвідають Океани, стане Греція. Виступ гурту, визнаного найкращим колективом СНД, відбудеться в афінському театрі Лікавіттос.

“Нам дуже приємно відвідати місце, яке є колискою європейської цивілізації. Я хотів би, щоб наше перше знайомство з тією публікою, яка раніше не знала “Океану Ельзи”, відбулася позитивно – так, як проходили всі наші перші знайомства, коли ми тільки починали свою концертну діяльність у багатьох країнах Східної Європи”, – заявив фронтмен гурту Святослав Вакарчук.

Лідер “Океану Ельзи” зазначив, що Греція – одна з його улюблених країн. За його словами, культура Греції дуже цікава тим, що “будучи насправді колискою західної культури і цивілізації, вона зберегла в собі також риси східноєвропейської культури, оскільки є православною країною”.

“Океан Ельзи” представить європейській публіці свій новий альбом “Міра”, що у першу годину з початку продажів розійшовся тиражем більш ніж 170 000, отримав статус платинового, а також хіти з попередніх золотих і платинових альбомів.

Гастрольна поїздка “I`m Going Home” охопить США, Великобританію, Італію, Португалію, Грецію, Іспанію, Канаду, Польщу і Німеччину, передає JeyArt.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *