ОСТАННІ НОВИНИ

Угода між облрадою та урядом готова до затвердження – Лавринович

|

Угода між Львівською обласною радою та урядом щодо перспективного плану розвитку Львівщини до 2012 року готова. Бачення обох сторін зійшлися . Про це сьогодні під час прес-конференції у Львові заявив М іністр юстиції України Олександр Лавринович.

Олександр Лавринович поінформував, що завітав на Львівщину як куратор області в уряді для зіставлення пропозицій до тексту угоди з боку облради й уряду. “Коли повернуся до Києва, я буду констатувати, що з обох сторін: і уряду, і ради депутатів є підтримка того тексту, який ми напрацювали, – заявив він і додав , – з міни можуть бути лише мінімальні. Угоду невдовзі буде винесено для затвердження на засіданні уряду, а далі її передадуть депутатам”.

Міністр зауважив: “В угоді запропонован о механізми вирішення тих проблемних питань, які не вирішуються десятиліттями або вирішуються лише частково”. Зокрема, за його словами, це стосується подолань негативних явищ у роботі гірничорудного комплексу в Стебнику, Яворові, Новому Роздолі; реалізації потенціалу Львівщини як туристичного краю, привабливого для українців та іноземців , повідомляє zaxid . net .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *