ОСТАННІ НОВИНИ

Сендака не хвилює порушена проти нього кримінальна справа

|

Нового керівника Головного Львівського обласного управління у справах захисту прав споживачів Михайла Сендака не хвилює, чи закрита кримінальна справа, порушена проти нього у 2004 році. Сьогодні на прес-конференції екс-голова Львівської обласної ради заявив, що вона сфабрикована.

«Закрита чи не закрита кримінальна права – мене не хвилює. Бо АТП давно доведено до банкрутства дрогобицькою податковою», – заявив М. Сендак.

Він також наголосив, що вважає цю справу сфабрикованою. «Мене хотіли поставити на коліна, але не вийшло. І незабаром не вийде, можете не сумніватися», – зазначив він.

Нагадаємо, 18 серпня 2004 року прокурор Львівської області порушив проти Михайла Сендака кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ст. 143 ч. 2 КК України (шахрайство), ст. 191 ч. 5 (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах), ст. 364 ч. 2 (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки), ст. 365 ч. 2 (перевищення службових повноважень), ст. 366 ч. 2 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *