ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра і післязавтра в центрі знову будуть перебої з водою

|

Подачу води в центральну частину Львова буде обмежено завтра і післязавтра у зв’язку із роботами на вулицях Кривоноса та Хмельницького, передає прес-служба міської ради.

Завтра, 19 вересня, ЛМКП „Львівводоканал” на вулиці Кривоноса під’єднуватиме новозбудований водопровід діаметром 300 мм. У зв’язку з виконанням робіт буде припинено подачу води з 9.00 до 22.00 год. у районі вулиць Дорога Кривчицька – Мучна – Ніжинська – Лисенка – Довбуша та прилеглі до них.

У четвер, 20 вересня, ЛМКП „Львівводоканал” монтуватиме ізолюючі засувки на вул. Б. Хмельницького – пл. Торгова. Унаслідок виконання робіт буде припинено подачу води 20.09.2007 р. з 9.00 до 24.00 год. у Шевченківський район та центральну частину міста.

У межах реалізації проекту „Водопостачання та каналізації міста Львова”, який фінансується Світовим банком, тривають роботи із заміни водопровідних мереж та монтажу ізолюючих засувок. Зокрема, для завершення робіт за контрактом “Створення зон тиску, заміна трубопроводів та реконструкція насосної станції”, комунальне підприємство „Львівводоканал” спільно з генпідрядниким ВАТ „ЛСБМУ – 1” упродовж серпня – жовтня 2007 року виконуватимуть наступні роботи: монтаж 4 вузлів ізолюючих засувок на вул. Городоцька – Данилишина, Зелена – Кримська, пл.Торгова – Б.Хмельницького, пр. Свободи – В. Чорновола, заміна 8 км водопровідних мереж на вул. Зелена – Грицая – Корольова, вул. Кульпарківська – Виговського, вул. Мазепи – Льняна – Городницька – Януша – Жовківська, вул. Джерельна, вул. Загули – Варшавська – Липинського, вул.Ніжинська – Мучна – Б. Котика – Некрасова, вул. Кривоноса, вул. Дорога Кривчицька.

Завершення робіт за контрактом “Створення зон тиску, заміна трубопроводів та реконструкція насосної станції” передбачає створення системи зонування міської водопровідної мережі, що дасть змогу зменшити непродуктивні витрати, забезпечити економію електроенергії та розширити графік водопостачання міста.

За словами директора «Львівводоканалу» Мирослава Заплатинського, у межах програми поліпшення водопостачання Львова залишається доволі багато роботи – треба ще закінчити реконструкцію однієї насосної станції, провести заміну інженерних мереж на кількох вулицях, закінчити реконструкцію очисних споруд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *