ОСТАННІ НОВИНИ

Партія регіонів збільшила на Львівщині підтримку у 2,5 раза – Коновалюк

|

На Львівщині підтримка Партії регіонів серед населення зросла у 2,5 раза. Принаймні саме в цьому під час сьогоднішньої прес-конференції запевнив кандидат у депутати від Партії регіонів Валерій Коновалюк.

А в можливих фальсифікаціях щодо регіоналів на Львівщині чиновник сумнівається. «Практично, партія збільшила підтримку на Львівщині у 2,5 раза і це, мабуть, багатьох сьогодні може дратувати, але я переконаний, що нам вдасться сформувати певний вплив, щоб уникнути фальсифікації», – наголосив Валерій Коновалюк.

За його словами, якщо три роки тому мешканці Львова фактично не сприймали позиції та аргументів Партії регіонів, то сьогодні ситуація повністю змінилася. «Сьогодні в людей справді викликає певний інтерес, а також розуміння того, що Партія регіонів не така, якою її, фактично, створювали у свідомості громадян окремі технологи й політичні авантюристи», – додав він.

Водночас Валерій Коновалюк запевнив, що 35% виборців України підтримують Партію регіонів, яка наразі налаштована дуже серйозно і має на меті припинити безлад у державі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *