ОСТАННІ НОВИНИ

НУНС зібрав у Львові тримільйонний підпис за скасування депутатської недоторканості

|

15 вересня у Львові під час проведення громадсько-політичної акції «Народне віче» було поставлено 3-мільйонний підпис на підтримку ініціативи Президента України Віктора Ющенка та Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» про скасування депутатської недоторканності, передає пресс-служба блоку.

Люди, які прийшли на “Народне віче” , тримали у руках гасла на підтримку Президента та демократичних сил, прапори “Нашої України”, “Народної Самооборони”, інших партій, що входять до Блоку та державні стяги. Перед львівською громадою виступали Олександр Пономарьов та Святослав Вакарчук.

2 999 998 підпис поставила львів’янка, пенсіонерка Ганна Петрашик, 2 999 999 – став підпис Святослава Вакарчука, 3-мільйонним стало прізвище Президента Форуму книговидавців Олександри Коваль.

Всі підписи були поставлені в присутності Президента біля наметів «Нашої України – Народної Самооборони».

“Нам випала почесна місія – поставити символічні для всієї України підписи. Я обіцяю, що ми зробимо це – скасуємо депутатську недоторканність. Україна має стати країною рівних можливостей і правди рівної для всіх», – заявив Святослав Вакарчук.

За словами Юрія Луценка, «депутатська недоторканність – кримінальний магніт, який притягує тих, хто не хоче працювати для людей». Лідер Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» впевнений, що у людей «не вивітрився дух свободи». «Ми будемо ходити на майдани доти, доки не віддресируємо владу»,- підкреслив Луценко.

Участь у мітингу взяло приблизно 10 тисяч осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *