ОСТАННІ НОВИНИ

Експерти УЄФА радять українцям зайнятись транспортом

|

«Минулого тижня у Києві відбулось засідання керівництва Європейської федерації футболу. Так, експерти УЄФА зустрічались з керівниками спортивних відомств України та Польщі. Вони дали наступну оцінку з приводу підготовки до проведення чемпіонату: як Польща, так і Україна – на початковій стадії. Але так і повинно бути, бо ще є п’ять років до цієї події. Вони надали приклад, як готувались до чемпіонату в Португалії, де за п’ять років до проведення чемпіонату не було жодного стадіону та чітких планів щодо розміщення людей у готелях», – заявив сьогодні, 14 вересня, під час прес-конференції у ПП «Краковець» посол Польщі в Україні Яцек Ключковський.

За його словами, експерти УЄФА вважають, що як в Україні, так і в Польщі є певні недопрацювання щодо підготовки до Чемпіонату Європи з футболу. Зокрема, Польща, порівняно з Україною, запізнюється у побудові стадіонів, хоча Львів – це виняток, бо тут процес побудови ще не розпочався. Також інфраструктура, готелі, автошляхи, аеропорти в Україні не спроможні прийняти таку кількість людей. Відтак, експерти УЄФА закликали поляків швидше будувати стадіони, а українців вирішувати проблеми транспорту.

«Якщо це не вдасться зробити в масштабах цілої держави, то це потрібно вирішити у межах міст. Проте, я думаю, що загрози, що хтось забере право на проведення чемпіонату, немає», – сказав Яцек Ключковський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *