ОСТАННІ НОВИНИ

«Вихор» застерігає бізнес-середовища Львівщини від підписання угод з керівництвом «Провесні»

|

Заступник гендиректора ТзОВ «Інвестиційний консорціум «Вихор», який є акціонером ВАТ «Агрофірма «Провесінь», Герасим Кізін закликав бізнес-середовища Львова не підписувати сумнівні угоди з нинішнім керівництвом агрофірми.

«У нас є інформація, що голова агрофірми Іван Півень хоче обтяжити або передати все майно «Провесні» під заставу, взявши кредит у банку. У результаті на агрофірмі може не залишитися ні коштів, ні майна. Тому ми закликаємо всіх не укладати сумнівних угод з керівництвом агрофірми», – заявив Герасим Кізін.

За його словами, «Вихор» уже розіслав офіційні звернення в прокуратуру та банки Львова щодо можливості такої угоди.

Герасим Кізін також наголосив, що відчуження майна агрофірми зараз заборонено, оскільки воно перебуває під арештом. «Але незважаючи на це, Іван Півень має намір заставити його. Факти незаконного відчуження майна агрофірми вже були. Це два ринки на вул. Володимира Великого та на вул. Личаківській, які були переписані на дочку Півня. Зараз це оскаржують у прокуратурі», – додав Г. Кізін.

Він також нагадав, що зараз відкрито кримінальну справу за фактом підробки підпису на угоді щодо переходу права власності на акції ВАТ «Агрофірма «Провесінь» родині І. Півня. «Причому є цікавий нюанс – підроблений підпис акціонера посвідчив колишній голова Лисинецької сільської ради, який зараз є «в бігах», тобто місце його перебування невідоме», – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *