ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільше львів’яни не задоволені дозвіллям та житловими умовами

|

Найбільше львів’яни задоволені культурним середовищем і стосунками з оточенням, натомість знижують задоволеність життям львів’ян житлові умови, дозвілля та стан здоров’я. Про результати опитування «Дослідження цінностей львів’ян» повідомив сьогодні під час прес-конференції представник компанії Gfk Гліб Вишлінський.

За п’ятибальною шкалою, найбільше нарікань у мешканців Львова викликають комунальні тарифи (ними задоволені лише на 1,70 балів), рівень корупції в місті (1,78), стан доріг у Львові (1,81) та робота ЖЕКів (1,83). Водночас 32% опитаних львів’ян найгіршими у Львові вважають дороги.

Опитування засвідчило, що більшість львів’ян є лояльними до рідного міста. Вони люблять Львів, вважають його найкращим для себе містом. Найбільше на лояльність до міста впливають різні бар’єри до переїзду, як-от немолодий вік, маленькі діти, друзі тощо. Цей фактор назвали 28% опитаних. Для 22% це – розвиток Львова. 21% вважає таким фактором задоволеність різними аспектами власного життя.

Позитивними рисами львів’ян, які виокремила компанія, є орієнтованість на навчання, роботу та кар’єру, законослухняність, негативне ставлення до корупції, натомість негативними – закритість до нового та незвичного.

Довідка

Опитування проводили з 29 травня до 29 червня цього року серед 800 респондентів у віці від 18 років, які постійно проживають у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *