ОСТАННІ НОВИНИ

Димінський готовий вкласти в інфраструктуру Львівщини 200 мільйонів доларів

|

У розмові про «Євро-2012» з міським головою Львова Андрієм Садовим почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський обіцяв вкласти гроші у розвиток інфраструктури міста і лобіював інтереси місцевих інвесторів. Про це сьогодні, 7 вересня, на прес-конференції повідомив сам Петро Димінський.

«В мене була розмова з Андрієм Івановичем Садовим про будівництво стадіону. Не буду приховувати, я сказав йому, що ми й самі в змозі побудувати стадіон. Максимальна кількість інфраструктури в місті до «Євро-2012» має бути побудована за кошти місцевих інвесторів», – запевнив Петро Димінський.

На думку почесного президента «Карпат», львів’яни мають такі кошти. «Тому вони із задоволенням вкладуть гроші в ті проекти, які після «Євро-2012» будуть належати їм, а місцева влада буде гарантовано отримувати податки, наповниться місцевий бюджет, який працюватиме на людей», – сказав Петро Димінський.

Як повідомляє ЗІК, він також висловив сподівання, що після «Євро-2012» в Україні зникне «жахлива практика», коли все більше людей виїжджає на заробітки за кордон, адже «буде створено десятки тисяч робочих місць».

«Саме тому «Карпати» готові близько 200 мільйонів доларів вкласти в розвиток інфраструктури Львівщини», – запевнив почесний президент ФК «Карпати».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *