ОСТАННІ НОВИНИ

Перед Януковичем в Ожидів прибув Шуфрич

|

Міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич в очікуванні Прем’єр-міністра України Віктора Януковича спілкується з мешканцями Ожидова. Як повідомив кореспондент «Львівського порталу» з місця події, міністр сказав людям, що останні аналізи повітря, ґрунту і води вселяють надію, оскільки перевищення нітратів зафіксовано не було.

Утім, Нестор Шуфрич визнав, що в одному місці перевищення норми нітратів було виявлено. Але водночас висловив сподівання, що з тим теж дадуть собі раду.

Він сказав, що аналізи ґрунту, води і повітря робитимуть впродовж певного часу і що незабаром ситуація стабілізується, а люди зможуть знову продавати свої продукти на ринках. Після цього міністр зазначив, що йому подобається місцеве молоко, і він взагалі полюбляє на ніч напитися молока з хлібом.

Нестор Шуфрич також заявив, що після «фосфорної аварії» на Львівщині його почали зустрічати зовсім по-іншому.

Зараз в Ожидові падає сильний дощ, який, однак, не завадив людям прийти на зустріч з міністром. Наразі з Н.Шуфричем спілкуються приблизно 200 селян, але люди продовжують прибувати. На місці події також дуже багато міліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *