ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий оголосив війну депутатам міськради?

|

Сесія міської ради відбудеться 13 вересня у плановому режимі, повідомляє прес-служба міської ради. До того часу постійні депутатські комісії зможуть розглянути усі зауваження до певних проектів ухвал, які були винесені сьогодні на пленарне засідання.

Заплановане на сьогодні засідання міськради не відбулося через відсутність кворуму у сесійному залі – зареєструвалося лише 32 депутати з мінімально необхідних 46.

Після тривалої наради в кабінеті міського голови Львова Андрія Садового голови депутатських фракцій оголосили, що пленарне засідання сесії Львівської міської ради, під час якої розглядатимуть низку питань, що стосуються підготовки до проведення у Львові матчів Євро-2012, відбудеться в понеділок, 3 вересня, о 14-й годині. Однак, за кілька годин це рішення було змінене з ініціативи мера.

У кулуарах міської ради заговорили про війну між Садовим і депутатами. Принаймні у цьому кореспондента «Львівського порталу» переконував один із депутатів міськради. «Садовий хоче війни? То він її буде мати», – запевнив депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *