ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник провів виїзну нараду у Дрогобицькому районі

|

виїзну нараду щодо вирішення соціально-економічних питань та формування плану соціально-економічного розвитку Дрогобицького району провів сьогодні у селі Брониця Дрогобицького району голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, передає прес-служба ЛОДА.

Зокрема, під час наради було питання про стан полігону ТПВ (сміттєзвалища) в с. Брониця Дрогобицького району та проведення комплексних заходів щодо впорядкування вивозу та утилізації побутових відходів на території Дрогобицького регіону. Також присутні визначили перелік заходів щодо вирішення найбільш гострих соціально-побутових проблем територіальної громади с. Брониця.

Петро Олійник дав доручення управлінню вугільної промисловості та паливно-енергетичного комплексу підготувати пропозиції щодо внесення зміни до Рамкової угоди на 2007 рік між облдержадміністрацією та НАК „Нафтогаз Україна” передбачивши у переліку об’єктів реконструкцію мережі водопостачання с. Брониця з обсягом фінансування 500 тис. грн.

Окрім цього, голова облдержадміністрації наголосив на необхідності підготовки та подання на затвердження чергової сесії обласної ради зміни до переліку першочергових природоохоронних заходів, фінансування яких здійснюється з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у складі обласного бюджету 2007 року та передбачити у ньому обсяг асигнувань в сумі 300 тисяч гривень на рекультивацію Дрогобицького міського сміттєзвалища в с. Брониця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *