ОСТАННІ НОВИНИ

Жидачівські податківці отримали нову будівлю

|

Учора в Жидачеві відбулося урочисте відкриття адміністративного будинку ДПІ у Жидачівському районі, передає центр громадських зв’язків ДПА у Львівській області.

У церемонії взяли участь в.о. заступника голови ДПА України Григорій Бондаренко, голова ЛОДА Петро Олійник, голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк, голова Жидачівської РДА Роман Баліцкий та міський голова Жидачева Михайло Щуйко.

«Будівництво нового приміщення ДПІ у Жидачівському районі – це результат співпраці місцевої влади та державних інституцій. Податківці і платники податків Жидачівського району давно мріяли про таке приміщення. Маємо прекрасний будинок, загальна площа якого у 2 рази більша приміщення, в якому раніше знаходилась ДПІ у Жидачівському районі. Податківці, які дотепер тіснились в приміщенні столітньої давності перейшли у новий будинок», – наголосив в.о. заступника голови ДПА Григорій Бондаренко.

За словами Бондаренка, у наступному році буде проводитися реконструкція приміщень ДПА у Львівській області та Перемишлянської районної ДПІ. Загалом по Україні в 2007 році планують закінчити впорядкування 59 приміщень адмінбудинків податкових органів, у 2008 році – 48.

У новому адмінбудинку до послуг платників податків повністю автоматизована система приймання звітності, окремий операційний зал, де у лічені хвилини обслуговується кожен, хто приніс здати декларацію чи інший документ.

Як зазначив голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк, активне впровадження податковою службою принципів поваги до сумлінних платників повинно позитивно сприяти не лише іміджу податкової служби, а й підвищенню добровільної сплати податків, і як наслідок, більш вагомого наповнення державної скарбниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *