ОСТАННІ НОВИНИ

До прокуратури передали матеріали на 106 злісних боржників з виплати зарплатні

|

Податкова інспекція Львова передала до прокуратури матеріали на 106 керівників підприємств, які затримали виплату своїм працівникам на загальну суму 10,5 млн гривень, повідомляє відділ громадських зв’язків ДПА у Львівській області.

За даними відділу, підрозділи оподаткування фізичних осіб податкових інспекцій Львова проводять постійну роботу щодо контролю за дотриманням платниками чинного законодавства про оплату праці.

Ефективним заходом для вирішення проблеми погашення заборгованості з виплати заробітної плати є індивідуальна роз’яснювальна робота, співбесіди податківців з керівниками підприємств-боржників.

Зокрема, протягом семи місяців цього року 189 з них було заслухано на засіданнях робочих груп в ДПІ. Як наслідок – 108 суб’єктів виплатили працівникам заборговану заробітну плату у сумі понад 8,4 млн грн. До міської скарбниці додатково надійшло податку з доходів фізичних осіб більш ніж 1,3 млн грн.

Показовими щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати є також результати спільних дій з органами виконавчої влади. Так, внаслідок заслуховування керівників підприємств-боржників на засіданнях спільних комісій, створених при держадміністраціях, 80 з них погасили заборгованість із зарплати на суму майже 7 млн грн., внаслідок чого до міського бюджету надійшло понад 1 млн грн. податку з доходів фізичних осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *