ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройшло віче-реквієм, приурочене річниці підписання пакту "Рібентропа - Молотова"

|

Віче-реквієм, приурочене річниці підписання пакту “Рібентропа – Молотова” пройшло . сьогодні у Львові біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

“Ми хочемо привернути увагу до того, що дві людини чи дві держави не можуть вирішувати долі мільйонів людей”, – зазначив представник громадської організації Українсько-християнське демократичне об’єднання Левко Величко.

“23 серпня ми вважаємо початком ІІ Світової війни. Після підписання цього документу, можна сказати, що Росія отримала право нападати на Польщу, Естонію, Фінляндію, Литву, Латвію. До 22 червня 1941 року Росія надавала економічну допомогу Німеччині, коли та вела віну з Францією, Бельгією, Англією, туди відправлялося зерно, нафта. Росія винна у цій війні. Ми не проводимо політичної акції, ми просто хочемо нагадати”, – розповів Л. Величко.

Під час віче священнослужителі УГКЦ відправили панахиду за загиблими. Після віче, його учасники, яких було близько тридцяти, пройшли до Генерального консульства Російської Федерації у Львові, передає zaxid.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *