ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Червонограда, Дрогобича та Стрия на День незалежності бавитиме «Львівське»

|

З нагоди 16-ї річниці Незалежності України торгова марка «Львівське» організовує концертний тур найбільшими містами Львівщини. «Львівське» дарує мешканцям Червонограда, Дрогобича та Стрия свято найвищого рівня На концерт від львівського прибудуть виконавці всеукраїнського рівня –гурти «Русичі», «НеДіля», «Тартак» та «ТІК» про це повідомила фахівець зі зв’язків із громадськістю ВАТ «Львівська пивоварня» Надія Цюра.

За словами Надії Цюри у кожному місті гостей свята чекає цікава розважальна програма, яка розпочнеться о 17 годині і буде насичена різноманітними конкурсами, веселими пивними забавами та розвагами, запальною музикою і свіжим пивом «Львівське», а наприкінці святкового дня – вражаючий феєрверк.

Зазначимо, що 24 серпня концертно-розважальна пройде у місті Червонограді на Вічевому майдані. Гостей свята вітатимуть Жанна Боднарук, Павло Мрежук та гурти «Русичі», «НеДіля», «Тартак». 25 серпня у Дрогобич на площу Ринок завітають гурти «Русичі», «НеДіля», та «Тік». 26 серпня – у Стрию на Майдані Незалежності виступлять гурти «Русичі», «НеДіля» та «Т артак ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *