ОСТАННІ НОВИНИ

Бондар вимагає об’єктивної оцінки щодо «фосфорної аварії»

|

Заступник глави Секретаріату Президента Віктор Бондар вважає, що крапки «в фосфорній аварії» ставити рано, оскільки дані експертиз є суперечливими. Про це він заявив сьогодні під час брифінгу. За словами Бондаря, на сьогодні є декілька висновків експертиз, які багато в чому суперечать одна одній.

Зокрема, він поставив під сумнів експертизу «інституту дніпропетровського», зауваживши, що даний інституту має певне відношення до Міністерства транспорту, зокрема, щодо державних закупівель.

За словами Бондаря, є висновки і казахської сторони. «Я не хотів би ставити крапку в цьому питанні, я хочу об’єктивної оцінки», – зазначив він. При цьому Бондар наголосив, що «має бути хтось відповідальний за все що відбулося». Він зазначив, що це тільки в наших умовах може бути абсолютна безвідповідальність, недоторканність не тільки депутатська, але й на рівні керівників міністерств.

Заступник глави Секретаріату Президента переконаний, що не може бути уникнення відповідальності через те, що «є політичні обставини, за яких не можна сьогодні здавати своїх».

«Якщо ми сьогодні не будемо здавати своїх залежно від кольору партії і прапору тільки тому, що він свій, то гинутимуть тисячі людей і ставитиметься під загрозу екологічна безпека, то через кілька років у нас піде з рейок не тільки залізниця, але й все народне господарство України, економіка України піде в таку саме прірву, в яку сьогодні котиться Міністерство транспорту», – наголосив Бондар, повідомляє сайт партії НСНУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *