ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова міліція викрила 12 «мільйонних» злочинів

|

12 злочинів з сумами ухиляння від сплати понад у понад мільйон гривень виявили упродовж року працівники управління податкової міліції ДПА у Львівській області, інформує відділу громадських зв’язків обласної податкової.

Так, порушено кримінальну справу за ст.212 ч. 3 КК України за фактом умисного ухилення від сплати податків до бюджету службовими особами товариства з обмеженою відповідальністю „К”.

З жовтня по січень 2005 року, здійснюючи фінансово-господарську діяльність, вони безпідставно завищили валові витрати підприємства на загальну суму 43 млн. 73 тис. грн. Згідно з рішенням Господарського суду у Львівській області визнано недійсним податкове зобов’язання між ТОВ “К” та ТОВ ТФ “С” на вищезазначену суму. Внаслідок таких дій службові особи товариства умисно ухились від сплати податку на додану вартість в сумі 2 млн. 376 тис. грн.

Станом на 20 серпня 2007 року працівники податкової міліції області викрили 275 злочинів в сфері оподаткування, з яких – 205 тяжких, виявили 12 злочинів з сумами ухилень від сплати податків понад 1мільйон гривень, 12 злочинів за ст.209 КК України (легалізація (відмивання) коштів, отриманих злочинним шляхом).

До суду з обвинувальним висновком скеровано 33 кримінальні справи.

До бюджету за участю податкової міліції донараховано 6,2 млн. грн., стягнено до бюджету – 24,9 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *