ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова може приїхати луганська виставка жертв «помаранчевої» революції

|

Найближчим часом до Львова може завітати виставка жертв «помаранчевої» революції, яку сьогодні, 20 серпня, відкрили у Луганську у новоствореному музеї жертв «помаранчевої» революції.

Луганський музей нараховує близько 2,5 тисяч експонатів, у ньому створені наступні експозиції: “Такого більше не повинне повторитися”, де Віктор Ющенко тримає в руках Конституцію України, а на трибуні підпис “Конституцію як хочу, так і повертаю”. У такому ж стилі виконані роботи з Юлією Тимошенко, зачіпається питання експансії Америки на Україну. На противагу цьому в залі за назвою “Ми хочемо миру” можна знайти книги про Молоду гвардію, стелажі із символікою Партії регіонів. Тут також представлені вірші й карикатури, присвячені представникам опозиційних сил.

Один із творців музею, депутат Луганської міської ради, член фракції Партії регіонів і лідер громадської організації “Молода гвардія” Арсен Клінчаєв повідомив, що “жертвами “помаранчевой” революції є насамперед російська мова, східна Україна, що хотіли обнести дротом і знищити. Найближчим часом депутат має намір повезти експозицію у Львів, а протягом року об`їхати всю Україну.

За словами пана Клінчаєва, “помаранчеві” опозиційні сили нічим не кращі Партії регіонів і коаліції. Він також уточнив, що ідея створення такого музею виникла після відвідування київського музею радянської окупації. Інформує «Комерсант».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *