ОСТАННІ НОВИНИ

Побито онука голови ВАТ «Агрофірма «Провесінь»

|

Вчора, у неділю, 19 серпня, до Дитячої клінічної лікарні, було доставлено у тяжкому стані 15-річного Івана Шелеста, онука голови ВАТ «Агрофірма «Провесінь». Як передає пресс-служба «Провесені», двоє невідомих молодиків, віком від двадцяти п’яти років, зупинили хлопця на світлофорі, який їхав велосипедом по вулиці Липова алея, та завдали йому кілька ударів по голові.

Невідомі особи забрали мобільний телефон, поламали велосипед та вигукували наступні фрази: «…звертайся до свого діда Півня, який тобі все одно не допоможе…».

Зараз хлопець перебуває у важкому стані у дитячій клінічній лікарні. Лікарі винесли йому діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, параорбітальна гематома. Заяву про факт побиття подано до Галицького районного відділу міліції. Справу передано на розгляд до Сихівського райвідділу міліції.

Голова ВАТ «Агрофірма «Провесінь» Іван Півень звернувся з заявою до головного міліціонера області, генерал-майора міліції М.М. Цимбалюка з метою захисти його сім’ю від нападників.

Напад на родину Іван Півень пов’язує з ситуацією, яка склалася навколо агрофірми, зокрема, рейдерськими атаками на підприємство. «Попередньо я особисто отримував погрози по телефону від невідомих осіб, про що мною було усно заявлено на засіданні Міжвідомчої комісії по боротьбі з протиправним поглинанням підприємств в м. Києві.

Протягом минулого тижня двом представникам ВАТ «Агрофірма «Провесінь», які надають юридично-правовий захист підприємства було пошкоджено автомобілі. Всі наведені факти свідчать про те, що побиття мого онука є продовженням системного, завідома спланованого, фізичного та психологічного тиску на мене, членів правління та їх сімей », – заявив Іван Півень.

Іван Півень звернувся до начальника обласної міліції з проханням взяти під особистий контроль розгляд справи по факту побиття онука та розглянути в порядку ст..97 КПК України і притягнути винних до відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *