ОСТАННІ НОВИНИ

НТА та ТРК «Люкс» представлятимуть львівський телепродукт у фіналі «Телетріумфу 2006-2007»

|

Дві львівські телерадіокомпанії « НТА-Незалежне телевізійне агентство » та ТРК « Люкс » увійшли до фіналу Національної телевізійної премії « Телетріумф2006-2007 » . Про це повідомив п рес-центр ТРК «Люкс» .

Як йдеться у повідомленні, ЗАТ « Телерадіокомпанія Люкс » стала фаворитом відразу у двох номінаціях. У номінації «Місцеві новини» з програмою «Підсумки», де буде змагатися з «Объектив-неделя» від АТ Телерадіокомпанія “Simon” (Харків) та в номінації «Регіональна передача» з проектом «Кнайпи старого міста». У цій номінації було представлено двадцять претендентів, і у фіналі « Телерадіокомпанія Люкс » зустрінеться із ще одним Львівським представником – ПП « НТА-Незалежне телевізійне агентство » (програма «Велика мандрівка»).

Загалом, як повідомив оргкомітет Національної телевізійної премії « Телетріумф » , на здобуття премії за 2006 – 2007 р оки було подано 254 заявки від 56 телекомпаній. У фінал увійшли здебільшого провідні загальнонаціональні телеканали (1+1, Інтер, ICTV, Новий канал та ін.).

В той же час ТРК «Люкс» (Львів), ПП «НТА-Незалежне телевізійне агентство» (Львів) та АТ Телерадіокомпанія ” Simon ” (Харків) – єдині представники регіонального телепродукту, які увійшли до short – list фіналу.

Телевізійна версія урочистої церемонії вийде в ефір 24 серпня – у День Незалежності Україн и.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *